Επικοινωνία

Team Building

Στην GPSeminars αυτό που κάνουμε ταιριάζει μόνο σε εσάς

Οι εκπαιδεύσεις (team building) που αναλαμβάνουμε διέπονται από τη βασική αρχή μας: πολυεπίπεδη καινοτομία και εξατομικευμένες υπηρεσίες. Οι βιωματικές δραστηριότητες που σχεδιάζουμε και υλοποιούμε μέχρι και τα υλικά που χρησιμοποιούμε, αντιπροσωπεύουν συγκεκριμένες ανάγκες κάθε εταιρείας ή επιχείρησης αποσκοπώντας στην επίτευξη των επιθυμητών στόχων που τίθενται κάθε φορά.

Ο ρόλος μας δε σταματά εκεί. Για εμάς το στάδιο του απολογισμού είναι εξίσου σπουδαίο. Η φιλοσοφία των tailor made υπηρεσιών μάς χαρακτηρίζει σε όλα τα στάδια κάθε συνεργασίας.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΚΕΠΤΙΚΟ

Δείτε εδώ ενδεικτική πρόταση με το σκεπτικό, και ενδεικτικό demo δραστηριοτήτων σε εσωτερικό)

Οι ομαδικές δραστηριότητες μπορούν να επιδοτηθούν από τον κωδικό ΛΑΕΚ 0,45

Επικοινωνήστε μαζί μας για προτάσεις με δραστηριότητες εντός η εκτός του χώρου εργασίας σας.

Γνωρίστε τη φιλοσοφία της ομάδας μας για το Team Building μέσα από τα παρακάτω project:

Pressious Arvanitidis

Interworks Cloud (Δείτε εδώ τι είπαν για εμάς)

Μουσείο Καζαντζάκη

Χρηματιστήρια Αθηνών

“Team Building ναι, αλλά με στόχο τη συνέργεια και όχι μόνο την καλή συνεργασία”

Η GPSeminars είναι μέλος της Επιστημονικής Κοινότητας Ανάπτυξης www.koinotita-anaptixis.gr και ειδικότερα η Γωγώ Παπαδοπούλου έχει την ευθύνη του project management. Αξιοποιώντας τη δεξαμενή διεπιστημονικών συνεργατών της Κοινότητας, η GPSeminars δημιουργεί (συγκαλεί) ομάδα μελέτης που κατά περίπτωση μπορεί να την αποτελούν σύμβουλοι επιχειρήσεων, ψυχολόγοι, παιδαγωγοί ενηλίκων designers ηθοποιοί και όποια άλλη ειδικότητα μπορεί να συμβάλει στο σχεδιασμό και την υλοποίηση των δράσεων.